Άρθρο Αλίκης Κασιξίδη

13 Μαϊος 2019 Γράφτηκε από τον Νέα 663
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Σε λίγες μέρες θα λάβουν χώρα οι εκλογές (δημοτικές,περιφερειακές και ευρωεκλογές) και ο καθένας μας οφείλει να ασκήσει το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα, αυτό της ψήφου. Νιώθω λοιπόν την ανάγκη να σας εκφράσω κάποιες σκέψεις μου για την υποψηφιότητά μου για τη θέση του δημοτικού συμβούλου.


Η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά του δήμου μου, πέραν της ψήφου μου και των δραστηριοτήτων μου τα προηγούμενα χρόνια σε τομείς εκτός τοπικής αυτοδιοίκησης, για πρώτη φορά, θα συμπεριλαμβάνει και την υποψηφιότητά μου, στηρίζοντας την ανεξάρτητη παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ. Κι' αυτό, γιατί μέσα σε όλα τα άλλα, στην ηλικία που είμαι πλέον και μεγαλώνοντας τα δυο μου παιδιά στην πόλη μας, θέλω να τους δείξω ότι την ζωή μας την ορίζουμε εμείς, συμμετέχοντας και στα κοινά και μη, και να αναλαμβάνουμε την απόλυτη ευθύνη γι΄αυτό.


Η παράταξη, από την οποία μου έγινε η πρόταση να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιό της και μετά την διαπίστωσή μου, ότι δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές και κατευθύνσεις, με βρήκε απόλυτα σύμφωνη και την αποδέχτηκα, ώστε να προσπαθήσω να πραγματοποιήσω τα προαναφερθέντα. Άσχετα με τα διαφορετικά κομματικά πιστεύω μας, η υποψήφια δήμαρχος Βασιλική Σάρολα, οι συνυποψήφιοι μου και εγώ έχουμε μια βασική αρχή και ιδεολογία με πρωταρχικό στόχο το καλό του δήμου μας, του Βύρωνά μας.


Οπότε, σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, η ψήφος μας ας αντιπροσωπεύσει την δύναμη για το καλό της πόλης μας, με γνώμονα τις ανάγκες της. Στο Βύρωνα ζούμε εμείς και οι οικογένειές μας, στον Βύρωνα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και ως εκ τούτου, εδώ στον Βύρωνα πρέπει να δώσουμε την αγάπη μας και να πάρουν μορφή οι αξίες μας (ατομικά και συλλογικά), γιατί ο δήμος μας είναι η πόλη μας.


Έυχομαι σε όλους καλή επιτυχία για έναν Βύρωνα όμορφο, όπως του αξίζει και μας αξίζει!!!Αλίκη Κασιξίδη

Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος